Μενού
Καλάθι

Ζητούμε την κατανόησή σας για τυχόν καθυστερήσεις στην εξυπηρέτησή σας, οι οποίες προκύπτουν από τον αυξημένο φόρτο εργασίας. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκρινόμαστε στα αιτήματά σας το συντομότερο δυνατόν. Παρακαλούμε να επικοινωνείτε μαζί μας με e-mail ή με μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρίας μας. Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας και την κατανόηση!

Bruer Σύστημα Κρύας Εκχύλισης Slow Drip

Bruer Σύστημα Κρύας Εκχύλισης Slow Drip
Bruer Σύστημα Κρύας Εκχύλισης Slow Drip
Bruer Σύστημα Κρύας Εκχύλισης Slow Drip
Bruer Σύστημα Κρύας Εκχύλισης Slow Drip
Bruer Σύστημα Κρύας Εκχύλισης Slow Drip
Διαθέσιμο
Bruer Σύστημα Κρύας Εκχύλισης Slow Drip
Bruer Σύστημα Κρύας Εκχύλισης Slow Drip
Bruer Σύστημα Κρύας Εκχύλισης Slow Drip
Bruer Σύστημα Κρύας Εκχύλισης Slow Drip
Bruer Σύστημα Κρύας Εκχύλισης Slow Drip
Bruer Σύστημα Κρύας Εκχύλισης Slow Drip
99,00€
  • Διαθεσιμότητα: 2-3 Μέρες
  • Κωδικός προϊόντος: 0602006
  • Διαστάσεις: 18.00cm x 18.00cm x 36.00cm
  • SKU: 030-015

Το σύστημα κρύας εκχύλισης της Bruer χρησιμοποιεί πάγο και νερό σε ίσες ποσότητες για την παραγωγή κρύου εκχυλισμένου καφέ σταγόνα-σταγόνα,

με εκπληκτικό γευστικό αποτέλεσμα λόγω της πολύ αργής εκχύλισης, της χρήσης δύο φίλτρων και του συνδυασμού πάγου και νερού.

Για να παρασκευάσετε 700 ml καφέ θα χρειαστείτε 60 γραμμάρια χοντροαλεσμένου espresso και πάγο με νερό.

Απολαύστε όταν είναι έτοιμο και μπορείτε να αποθηκεύσετε στο ψυγείο μέχρι και 2 εβδομάδες. Η εκχύλιση γίνεται σε κανάτα με καπάκι για την αποφυγή αλλοίωσης από άλλες οσμές.

Η βαλβίδα εκχύλισης διαθέτει μία εγκοπή η οποία όταν είναι ευθυγραμμισμένη με την εγκοπή της σιλικόνης τότε είναι πλήρως ανοιχτή η δίοδος εκχύλισης.

Στρίβοντας δεξιά γίνεται πιο αργή η εκχύλιση. Τοποθετώντας τις εγκοπές απέναντί τους τότε έπιτυγχάνεται μία εκχύλιση μίας σταγόνας ανα δευτερόλεπτο το οποίο είναι προτεινόμενο.

Στη συσκευασία περιέχονται φίλτρα.

 

Σύντομος οδηγός παρασκευής Slow Drip Cold Brewed Coffee

1) Ζυγίστε 60 γραμμάρια χοντροαλεσμένου espresso

2) Τοποθετήστε το INOX φίλτρο στον γυάλινο πύργο. Η πλευρά με τις μικρότερες οπές πρέπει να κοιτάει προς τα επάνω.

3) Προσθέστε τον αλεσμένο καφέ

4) Τοποθετήστε ένα χάρτινο φίλτρο

5) Βρέξτε το φίλτρο με 60 ml νερό για pre-wetting

6) Τοποθετήστε την βαλδίδα εκχύλισης

7) Ζυγίστε 700 γραμμάρια νερού και πάγου και αδειάστε στο πύργο

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=5ALTFqSlfQ8&feature=youtu.be&fbclid=IwAR13nHTD2LLTgJV2FbxuYOprCrexnx2gARxyE0xuHCTCuiYTLj-knGjw2Ks

Επωνυμία
Κατασκευαστής Bruer

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha